Фото: Заврши најголемата боксерска манифестација во Македонија

Во малата сала на Спортскиот центар „Борис Трајковски“, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски присуствуваше на неколку финал

Пронајдете не на следниве мрежи: