ФОТО: Жителите на Доњецк вознемирени од појавата на мистериозни кругови на небото!

Loading...

Вчера над Доњецк се појавија мистериозни кругови кои ги вознемирија тамошните граѓани. Жителите велат дека круговите не се производ на борбените авиони, бидејќи се појавиле одеднаш и останале подолго време на небото.На социјалните мрежи веќе подолго време се шпекулира дека ова се специфични облаци, кои се трага од некое летало или дека се создале како последица од НЛО, но и дека станува збор за беспилотни летала.
Други корисници тврдат дека слични кругови се појавиле и над територијата на Луганск.
На социјалните мрежи веќе подолго време се шпекулира дека ова се специфични облаци, кои се трага од некое летало или дека се создале како последица

loading...
Loading...