Фото: Живеел со молив во главата повеќе од 15 години

Loading...

При една интервенција, докторите беа изненадени кога откриле дека пациентот живее со молив во главата цели 15 години.
Маж (24) живеел со молив во главата цели 15 години, откако додека бил дете се повредил и моливот преку увото му се заглавил во черепот. Тогашните доктори не приметиле дека тој има заглавено молив во черепот, но 15 години подоцна, ренгенската снимка покажала дека овој пациент има молив во главата и треба што поскоро да биде опериран. 
 
Докторите направиле успешна 13 часовна операција, при што моливот е изваден од главата на пациентот, а тој се чувствува добро и нема да има никакви последици по своето здравје во иднина.
При една интервенција, докторите беа изненадени кога откриле дека пациентот живее со молив во главата цели 15 години.

loading...
Loading...