Фото: Зоки Фаци со јавна опомена до екс мистерот Ивица!

Loading...

Зоки Фаци, објави статус на социјалната мрежа Фејсбук, преку кој јавно му се обраќа на македонскиот екс мистер Ивица.Зоран Василевски, уште по познат како Зоки Фаци, објави статус на социјалната мрежа Фејсбук, преку кој јавно му се обраќа на македонскиот екс мистер Ивица со цел да престане да трачари за него.
Што точно се случи со нив двајца се уште не знаеме, но според статусот на Зоки, можеме да забележиме дека односите помеѓу нив двајца не се баш најдобри! 
Погледнете го статусот на Зоки на ТЗМ.МК.Зоран Василевски, уште по познат како Зоки Фаци, објави статус на социјалната мрежа Фејсбук, преку кој јавно му се обр

loading...
Loading...