Фото: Зошто сите го мразат овој човек?

Loading...

Дваесет и седум годишниот Хантер Мур е најомразениот човек на Интеренет. Се прашувате зошто?Дваесет и седум годишниот Хантер Мур е најомразениот човек на Интеренет. Се прашувате зошто?
Ова младо момче има хакнато огромен број адреси за да влезе и да украде фотографии од корисниците.
Мур со својот соучесник, 25-годишниот Чарлс Евелстон, е осуден за делото кое го направил.
Инаку, Мур влегувал во туѓи адреси, ги крадел фотографиите, а потоа ги објавувал.Дваесет и седум годишниот Хантер Мур е најомразениот човек на Интеренет. Се прашувате зошто?

loading...
Loading...