Фото:Фатен последниот момент од неговиот живот!

Loading...

Случајно го обележал последниот момент од неговиот живот. Погледнете…После сите фамилијарни слики, згради, пејсажи, фотографот забележал нешто чудно во една од сликите, изгледа го фатил последниот момент од нечиј живот. Личи како некој се фрлил од мостот во Кина.После сите фамилијарни слики, згради, пејсажи, фотографот забележал нешто чудно во една од сликите, изгледа го фатил п

loading...
Loading...