Фото:Фризура патлиџан

Loading...

Погледнете го овој  нов стил. Овој тренд е актуелен помеѓу младите во Јапонија, се нарекува патлиџан фризура. За да се постигне оваа фризура потребно е шишање, во форма на патлиџан, потоа фарбање во јака црвена боја, потоа се одвојуваат прамени од темето кои треба да се обојат зелени и ….фризурата е готова.
Дали вие би направиле ваков избор ?
Погледнете го овој  нов стил. Овој тренд е актуелен помеѓу младите во Јапонија, се нарекува патлиџан фризура. За

loading...
Loading...