Фото:Го срушиле паркингот околу заборавениот автомобил

Loading...

Градежните работници од Кина чекаа 10 дена да се појави сопственикот на автомобилот кој бил паркиран , каде било закажано уривање. Кога никој не се појавил тие почнале со уривање.
Замислете автомобилот претрпе, уривање без ниту една гребнатинка.
Сега станува нејасно како сопственикот ќе го извади својот автомобил, од овие рушевини.
Градежните работници од Кина чекаа 10 дена да се појави сопственикот на автомобилот кој бил паркиран , каде било закаж

loading...
Loading...