Фотограф снимал бранови, но кога ја погледнал дома снимката СЕ ШОКИРАЛ…

Loading...

Фотографот Том Кампас снимајќи бранови во Калифорнија, снимил нешто многу чудно…Тој успеал „да фати“ еден сурфер, но во кадарот му се појавило и нешто кое многу го шокирало. Голема бела ајкула се појавила како проектил во дел од секунда… 
„Се се случи толку брзо што мислам дека човекот на даската не ни забележа дека ајкулата е толку блиску до него“- изјавил Кампус.Тој успеал „да фати“ еден сурфер, но во кадарот му се појавило и нешто кое многу го шокирало. Голема бела ајкула се појавила како проек

loading...
Loading...