Фотографии од апсењата во акцијата „Дамаск“ во Босна

Loading...

Акцијата „Дамаск“ спроведена е во 17 градови во БиХ. Приведените се осомничени за финансирање на терористички активности, за јавно потт

loading...
Loading...