Фотографија која ги допре срцата на целиот Балкан, па и на целиот свет

Фотографијата за кратко време ги обиколи социјалните мрежи.На манифестацијата „Gradenivijada“ која оваа година се одржува во Будва, се собираат студенти од земјите од регионот.
Еве со каков гест тие ја покажаа солидарноста и сочувството со жртвите на поплавите во Србија и БиХ.
Тие ги закачиле знамињата на сите поранешни југословенски републики на еден балкон, во знак на солидарност и поддршка на луѓето погодени од поплавите.
На манифестацијата „Gradenivijada“ која оваа година се одржува во Будва, се собираат студенти од земјите од регионот.
Еве со ка

Пронајдете не на следниве мрежи: