Фотографија од Тодор Петров ВО БОЛНИЦА. Зошто Спасовски и МВР молчат?

Loading...

Претседателот на Светскиот Македонски конгрес, Тодор Петров, бил претепан по осветувањето на крстот во Бутел.Се појави фотографија од Петров кој се наоѓа во една скопска клиника каде му се санираат повредите.
Од МВР сѐ уште нема потврда за овој инцидент.
Според неофицијални информации, Тодор Петров бил нападнат во едно кафуле од страна на повеќе лица.
Се очекуваат повеќе детали во текот на денот.
Инаку, Светскиот македоски конгрес го предводи поставувањето на крстот во населбата Бутел.Се појави фотографија од Петров кој се наоѓа во една скопска клиника каде му се санираат повредите.
Од МВР сѐ уште нема потврда за овој инц

loading...
Loading...