Фото:Како Станија заработила 17,53 евра?

Loading...

Што овој пат направила Станија??Популарната старлета и поранешна фармерка Станија Добројевиќ, се почесто не удостојува со нови фотографии на социјалните мрежи, што и да направи тоа го споделува со своите фанови.
Всушност нејзиниот брат Сани, се обложил во спортска обложувалница и како што може да се види среќата била на негова страна, па ги погодил сите резултати и добил пари. Иако може да се види на прв поглед дека тоа не се големи пари, но тој се како постар брат парите и ги дал на својата сестра Станија.

А таа веднаш се сликала со 2.000 –те динари (17,53 евра) и таа слика ја споделила на социјалните мрежи. Знаејќи дека таа може да заработи и многу повеќе од тоа. Можно е таа да помогнала во пополнување на ливчето па им се насмевнала среќата.Популарната старлета и поранешна фармерка Станија Добројевиќ, се почесто не удостојува со нови фотографии на социјалните мрежи, што и да направи то

loading...
Loading...