Фото:Плавуша која се вози во гепек

Loading...

Една девојка безгрижно се возела во гепекот на автомобилот, кој возел со брзина од 80 километри на час.
Во мостар на магистралниот пат, една девојка возел во гепекот, а со едната рака се придржувала за отворот на капакот од гепекот, на возлилата кои ја одминувала не им обрнувала внимание.
 Една девојка безгрижно се возела во гепекот на автомобилот, кој возел со брзина од 80 километри на час.

loading...
Loading...