Фото:Погледнете го најдобриот графит на Балканот!

Ова е дефинитивно најдобриот графит на Балканот!Кративноста на Балканците уште еднаш дојде до израз. Овој графит ја покажува „остроумноста“ и оригиналноста на Балканците.
Погледнете ова е според нас, најдобриот графит кој се појавил на Балканот до сега.
Фото: think.mkКративноста на Балканците уште еднаш дојде до израз. Овој графит ја покажува „остроумноста“ и оригиналноста на Балканците.
Погл

Пронајдете не на следниве мрежи: