Фото:Сакајќи да се пофали со силиконските гради, македонската фолкерка покажа нешто повеќе!

Loading...

Џесика Палашкоска покажа нешто повеќе!Македонската фолк пејачка, Џесика Палашкоска сакаше да се пофали со новите силиконски гради.
Но, доодека заводливо позираше заедно со својата пријателка, покрај градите таа ги покажа и гаќичките.
Пејачката деновиве во Швајцарија извршила хирушки зафат и ги зголемила нејзините гради.
Погледнете ја фотографијата:

Македонската фолк пејачка, Џесика Палашкоска сакаше да се пофали со новите силиконски гради.

loading...
Loading...