Фото:Вака изгледа домот на познатата водителка после поплавата!

Водителката Маријана Леонтиевиќ е една од многубројните жители на кои поплавата им ги уништи домовите во Обреновац. Таа изјави дека овие фотографии

Пронајдете не на следниве мрежи: