Фото+Видео: ДИВО ВРЕМЕ – Дали во 2050 година, вакви ќе ни бидат временските прогнози?

Loading...

Со имагинарно, но реалистично сценарио Светската метеоролошка организација прикажува прогноза од 2050 година. Со светот владеат катастрофални суши,

loading...
Loading...