Фото+Видео: Карлеуша во провокативно издание на роденденот на нејзините ќерки!

Loading...

Поп дивата Јелена Карлеуша и нејзиниот сопруг, фудбалерот Душко Тошиќ, пред неколку дена организирале роденденска забава за своите ќерки Атина и Ника. Поп дивата Јелена Карлеуша и нејзиниот сопруг, фудбалерот Душко Тошиќ, пред неколку дена организирале роденденска забава за своите ќерки Атина и Ника. Постарата ќерка наполнила 5 години, а помалечката 4 години.
Поради роденденот на своите ќерки фудбалерот тој ден допатувал од Турција , а Карлеуша уште еднаш докажа дека знае да биде провокативна и секси каде и да се појави.
Вака изгледаше таа за роденденот на нејзините ќерки…
Повеќе на: ТЗМ.МКПоп дивата Јелена Карлеуша и нејзиниот сопруг, фудбалерот Душко Тошиќ, пред неколку дена организирале роденденска заба

loading...
Loading...