Фото+Видео: Што се случуваше пред да порасне ова бујно деколте?

Loading...

Софија Вергара ги сподели фотографиите од тинејџерските денови, како и нејзината провокативна реклама за „Пепси“.Колумбиската убавица пред скоро 25 години за прв пат беше забележана од професионалното око на еден фотограф. Оттогаш за Софија Вергара се наредија коцките. Ѕвездата на „Модерна фамилија“, ова го откри во нејзиното последно интервју…
Повеќе на: ТЗМ.МККолумбиската убавица пред скоро 25 години за прв пат беше забележана од професионалното око на еден фотограф. От

loading...
Loading...