Фото:Жељко „мортус“ пијан

Loading...

Поранешниот станар на куќата на Големиот брат претерал со пиење на еден Белградски сплав, пријателите го однеле на спиење.
Жељко Стојановиќ претерал од алкохол на белградскиот сплав „Fristajler“.

Со него бил и неговиот брат близнак, победникот на реланото шоу „ ВИП Големиот Брат“ Жарко, како и Урош Чертиќ, Синди и Славко Лабовиќ. Поранешните станари пиеле без мера, но во алкохолот највеќе се занел Жељко. Сепак Жарко се држел на нозе, додека Жељко едвај стоел на нозе тоа може да се види и од фотографиите.Поранешниот станар на куќата на Големиот брат претерал со пиење на еден Белградски сплав, пријателите го однеле на спи

loading...