Французин заврши во затвор бидејќи 21 000 пати телефонирал на поранешната девојка!

Loading...

Во четвртокот, 33- годишен Французин доби затворска казна откако 21 807 пати телефонирал и праќал смс пораки на неговата поранешна девојка,па потоа признавајќи дека „тоа било глупава“ работа што ја направил. Неименуваниот обвинет доби 10 месечна затворска казна и парична казна од 1000 евра.
Тој исто така треба да биде подложен на психијатарско лекување и забранет му е секаков контакт со малтретираната девојка, изјавија адвокатите за АФП.
Обвинетиот, родум од Рон во јужна Франција, веќе ја прифати одговорноста за 10 месечното малтретирање.

Бил во голема депресија откако ја прекинал љубовната врска со тогашната девојка во 2011 година.
Во просек ѕвонел по 73 пати на ден.
Адвокатката на жртвата изјави дека обвинетиот ѕвонел на нејзините родители и на нејзиното работно место, откако таа претходно ги блокирала телефонските повици од него. Неименуваниот обвинет доби 10 месечна затворска казна и парична казна од 1000 евра.
Тој исто така треба да биде подложен на психијатарско л

loading...
Loading...