Galaxy Note 4: Најмоќниот телефон на планетата!

Loading...

Конечно пристигна телефонот кој сите го очекувавме! Galaxy Note 4 официјално беше презентиран вчера, па да погледнеме што има да ни понуди овој модел…На прв поглед, можеби ќе ги збуните Galaxy Note 4 и Galaxy S5. Двата телефони имаат сличен дизајн со перфорирано задно куќиште за поудобно користење, но разликата е во тоа што рамката на новиот Note 4 е изработена целосно од метал. 
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk. На прв поглед, можеби ќе ги збуните Galaxy Note 4 и Galaxy S5. Двата телефони имаат сличен дизајн со перфорирано задно куќиште за поудобно користењ

loading...
Loading...