ГАЛЕРИЈА: Убавините на Македонија низ објективот на Александар Дивитаров

Александар Дивитаров е ученик во 9-то одделение во „Климент Охридски“ – Битола и се занимава со фотографирање.
Откако ќе ја пог

Пронајдете не на следниве мрежи: