Ги паркираше двата автомобили во гаражата каде имаше место само за еден, со ОВОЈ НЕВЕРОЈАТЕН ИЗУМ!

Веруваме дека сите некогаш сте се нашле во ситуација да го паркирате својот автомобил во некој тесен простор, без разлика дали е тоа паркинг простор или пак гаража. Замислете како би било да паркирате 2 автомобили во гаражата предвидени за еден автомобил. Не верувавме дека ќе му успее,но господиниот на видеото со помош на генијален трик ги паркираше двата автомобили во гаражата.
А како го направи тоа? Погледнете во видеото…

 
Замислете како би било да паркирате 2 автомобили во гаражата предвидени за еден автомобил. Не верувавме дека ќе му успее,но господиниот на видеото

Пронајдете не на следниве мрежи: