ГИ РАСПЛАКА СИТЕ: Парализирана девојка имала само една желба – Да може да оди на својата венчавка

Loading...

Џенифер Дармон во 2008 година имала сообраќајна несреќа,по која останала парализирана.Нејзиното момче Мик Белаветс и давал подршка и останал покрај неа и во најтешките денови од нејзиниот живот.
Џенифер скоро секој ден напорно вежбала и единствена желба која ја имала била да може да оди на сопствената венчавка. Иако лекарите и рекле дека тоа е невозможно, таа сепак го докажала спротивното.
Погледнете го видеото на следната страна:

Нејзиното момче Мик Белаветс и давал подршка и останал покрај неа и во најтешките денови од нејзиниот живот.
Џенифер скоро секој ден напорн

loading...
Loading...