Ги стави своите бебиња во мијалникот: Погледнете што направи бебето од левата страна!

Велат дека смеењето е заразно, па затоа подгответе се за гооолема доза на смеење, она најзабавното и детско! Дали има воопшто нешто посмешно и послатко од смеење на мали бебиња? Тешко…Во следното видео ќе погледнете една мајка која своите две ќерки близначки ги ставила во мијалникот посготвувајќи ги за пенеста купка.
Нивната реакција ќе ве воодушеви…
Погледнете го видеото…Во следното видео ќе погледнете една мајка која своите две ќерки близначки ги ставила во мијалникот посготвувајќи ги за пенеста купка.
Нивн

Пронајдете не на следниве мрежи: