Ги виделе мајката и нејзиното мало слонче како умираат во калта. А потоа…

Ќе ве наежи ова неверојатно видео од акција за спасување на мајка  и нејзиното мало слонче Бебе од видот африкански слонови западнало во длабока кал во Замбија. Кога мајката го видела своето бе, се обидела да го спаси, но и таа потонала во калта. Мајката и бебето се повеќе и повеќе тонеле во калта, и им се заканувала смрт како што почнала да се суши калта. За среќа, екипа која го надгледувала теренот видела што се случува започнале борба против времето. Погледнете како изгледало драматичното спасување.

 
An Elephant Baby And Her Mom Dying In The Mud… by playchannelБебе од видот африкански слонови западнало во длабока кал во Замбија. Кога мајката го видела своето бе, се обидела да го спаси, но и таа потонала в

Пронајдете не на следниве мрежи: