Главниот член на жирито ја прекинал на половина настап, но таа не се предала и докажала дека не е во право

И покрај тоа што главниот член на жирито ја прекинал, младата Џорди не се предала и продолжила да пее.16-годишната Џорди Бирд излегла на сцената во англиската верзија на емисијата „Јас имам талент“. Ја пеела класината песна „No Rain On My Parade”. Сајмон, главниот член на жирито, кој е познат по своите остри критики го прекинал нејзиниот настап по неколку секунди. Но Џорди не се предала и довила втора шанса да ја заврши својата песна. Докажала дека Сајмон не е во право, а потоа тој јавно се извинил.16-годишната Џорди Бирд излегла на сцената во англиската верзија на емисијата „Јас имам талент“. Ја пеела класината песна „No Rai

Пронајдете не на следниве мрежи: