ГО ДОПРЕ ДНОТО: Некогаш детска ѕвезда а денес наркоманка и алкохоличарка

Loading...

Здраво, јас сум Али и сум алкохоличарка, напишала актерката Алисан Портер на својот блог и ја открила вистината за својата долгогодишна борба со зависностите.Алисон ни е позната како Кадравата Су од истоимениот филм, а преку долгиот пост сакала, вели, да ја извести јавноста за својата болест.

“Веројатно не го очекувавте ова од мене. Всушност, можеби сте го очекувале бидејќи бев детска ѕвезда. Сеедно, тоа е вистина. Трезна сум од 28. октомври 2007. година. Од тој ден сум допрела дрога и алкохол. Не го допрев дното, не користев хероин и не се опивав додека да паднам во несвест. Но, мојата приказна е моја и веќе ми е доста од тоа само да удирам со раката на маса”, напишала таа на својот блог, пренесува Daily Mail.Алисон ни е позната како Кадравата Су од истоимениот филм, а преку долгиот пост сакала, вели, да ја извести јавноста за својата болест.

loading...
Loading...