Го голтнала украдениот прстен само за да го сокрие од полицијата

Loading...

Две лица се уапсени за грабеж, а полицијата соопшти дека еден од крадците го голтнал украдениот прстен во обид да го сокрие.Полицијата соопшти дека со рендген снимката јасно се видело дека во стомакот на 25-годишната Кристина Шлагел има прстен.
полицијата соопшти дека 29- годишниот Брајан Форд го разгледувал прстенот вреден неколку  илјади долари во златара  во Орем на 72 километри од Солт Леј Сити п што наводно го украл и побегнал со автомобил.
Полицијата го сопрела автомобилот и ги уапсила двајцата осомничени.
Тие не кажале ништо во врска со прстенот, но по рендген снимките, се било јасно.Полицијата соопшти дека со рендген снимката јасно се видело дека во стомакот на 25-годишната Кристина Шлагел има прстен.
полицијата соопшти

loading...
Loading...