Го истетовирала името на момчето на лице

Loading...

Руслан Тумамианс и Лејса се запознале на интернет , а 24 часа по нивното запознавање во живо, таа решила да му дозволи да и го истетовира неговото име на цело лице.
Тие велат дека се многу заљубени, и овој гест го потврдуват како доказ на нивната љубов и силна врска.
 
-Ова е симбол на нашата посветеност еден на друг. Сакам тој да ми го истетовира секој сантиметар од телото, вели Лесја.
По објавувањето на фотографијата на интернет тие се силно осудувани од целата светска јавност.
Руслан Тумамианс на јавноста и е познат од 2009-тата година кога на лицето на девојка која отишла да истетовира една ѕвездичка и истетовирал ни помалку ни повеќе туку 54 ѕвезди на цело лице. Оштетената Кимберли го тужи контроверзниот тату мајстор.Руслан Тумамианс и Лејса се запознале на интернет , а 24 часа по нивното запознавање во живо, таа решила да му дозволи да и го истетовира нег

loading...
Loading...