Го избоделе со нож на апсолвентска екскурзија

Студент по економски науки од Крагуевац, Србија, бил избоден на апсолвентска екскурзија додека со колегите биле на крузер со релација Барселона-Рим, пренесуваат српските медиуми.Студентот, чие име засега не се открива, бил прободен од страна на друг студент од истата екскурзија. Прободеното момче е сместено во болница во Рим и е надвор од животна опаснот.
Студентот кој е осомничен дека го избодел, пак, се уште е на крузерот каде разговара со полицијата.Студентот, чие име засега не се открива, бил прободен од страна на друг студент од истата екскурзија. Прободеното момче е сместено во болница во Ри

Пронајдете не на следниве мрежи: