Го нарекла „човек со маска“: Имал ужасно црнило околу очите, но таа ги зеде работите во свои раце!

Светски познатиот дерматолог д-р Сандра Ли, овој пациент го нарекла „човек со маска“ и сѐ ќе ви биде јасно кога ќе ја погледнете интервенцијата.За оние кои не знаат, д-р Сандра Ли на својот Јутјуб канал објавува видео записи во кои им помага на луѓето со различни проблеми на кожата.
Многу од нејзините интервенции не се за луѓе со послаб желудник.
Погледнете:За оние кои не знаат, д-р Сандра Ли на својот Јутјуб канал објавува видео записи во кои им помага на луѓето со различни проблеми на кожата.

Пронајдете не на следниве мрежи: