Го оставила автомобилот на паркинг место ЗА ИНВАЛИДИ: Не се ни надевала дека ќе ја снајде ОВА

Би се чувствувале многу лошо кога кога би се вратиле до својот автомобил и би виделе како не чека некој, на кој тоа место му е многу попотребно отколку на нас. Покрај тоа што тоа е многу лошо, една од многуте причини зошто никогаш не би паркирале на паркинг место за лица со инвалидитет е поради стравот дека ќе бидеме „фатени“.
Би се чувствувале многу лошо кога кога би се вратиле до својот автомобил и би виделе како не чека некој, на кој тоа место му е многу попотребно отколку на нас. Во следното видео ќе погледнете како помина една девојка која не забележала каде паркира….
Погледнте го видеото:

Покрај тоа што тоа е многу лошо, една од многуте причини зошто никогаш не би паркирале на паркинг место за лица со инвалидитет е поради стравот дек

Пронајдете не на следниве мрежи: