Го осудиле за злосторство кое не го сторил: Она што следи ќе ви го скрши срцето…

Секојневно сме сведоци на неправди кои се случуваат ширум светот.Овој човек бил на погрешно место во погрешно време и завршил зад решетки.
Сакал само да стори добро дело, но се се свртело против него.
Но, правдата иако е спора, таа е исто така неизбежна.
Погледнете што се случило:Овој човек бил на погрешно место во погрешно време и завршил зад решетки.
Сакал само да стори добро дело, но се се свртело против него.

Пронајдете не на следниве мрежи: