Го осветли со светилката овој напуштен тунел, но тоа што го пронајде внатре ИМ ГИ СКРШИ СРЦАТА НА МНОГУМИНА!

За жал, од време на време на итернет се појавуваат и вакви доста неубави видео снимки.Ниту едно живо суштество на планетата не би требало да живее во ваква ноќна мора. Организацијата “Hope For Paws and Rescue From The Hart” одлучила да го спаси Бити, малото напуштено куче кое целиот свој живот било третирано како отпад.
Кутрото кученце било пронајдено во еден мрачен канализациски тунел. Од организацијата изјавиле дека добиле повик за помош и дека им било кажано дека таму има две кучиња но едното починало по олујата која се случила пред неколку дена. Бидејќи уште една олуја била на патот морале да побрзаат и да го спасат другото куче.
Погледнете го видеото…

 
Ниту едно живо суштество на планетата не би требало да живее во ваква ноќна мора. Организацијата “Hope For Paws and Rescue From The Hart&rdqu

Пронајдете не на следниве мрежи: