Го праќаш детето да купи зелка во маркет а таму му го подметнуваат ОВА

Loading...

 
 
„Го праќаш детето во продавница да купи производи. Детето бара од главната продавачка зелка и ја добива ова со слика. „ плус што  е од надвор трула, од внатре  смрди од стоеност“  наведено е во пораката со приложена слика.
 
  
 
 
Според сметката, се се случило во самопослушниот маркет во Босна, акоментарите на луѓето се различни.
Додека некој ги оправдуваат продавачките, а други тврдат дека дете е најлесно да се прелаже и дека не е потег за пофалба.
 
 
  
 
 
Според сметката, се се случило во самопослушниот маркет во Босна, акоментарите на луѓето се различни.

loading...