Го преболе Костадин: Ќерката на Цеца има ново момче!

Loading...

Анастасија во последните две недели ужива во љубовта со  момчето  кое, според советите на својата мајка, нема да го представи  во јавноста.Анастасија Ражнатовиќ има ново момче! Ќеркта на Цеца брзо  го преболе Костадин Терзиќ и  веќе две недели ужива со  новиот избраник.
Како што  дознаваат  медиумите, се работи за момче кое нема никакви допирни точки со  естрадата, а кого Анастасија, споре советите од мама Цеца, се уште нема да го представи во јавност. Токму поради тоа нивни  заеднички фотки на социјалните мрежи нема.
„Анастасија не очекуваше  по раскинувањето на двегодишната врска со синот на Твездан Терзиќ дека брзо ќе се вљуби.средбата со новото момче се случила во  еден клуб, каде биле во исто  друштво. Помеѓу нив има природна хемија, па дружењето го продолжиле и  во следните денови. Во  врска се две недели, се гледаат  исклучиво во станот кај најдобрата пријателка на Анастасија.“, вели близок извор.Анастасија Ражнатовиќ има ново момче! Ќеркта на Цеца брзо  го преболе Костадин Терзиќ и  веќе две недели ужива со  новиот избраник.

loading...