Го прегледаа 6 милиони луѓе: Водителка се шокирала кога сфатила што има под масата!

Водителката, за која е познато дека се вика Линарте, одеднаш престанала да чита вести кога слушнала куче како лае во студиото!Црниот лабрадор потоа дошол   до  нејзината маса, се качил и почнал да си игра пред камерите.„Тука има куче. Што бара куче во  студиото?“, прашала Линарте и признала дека сепак повеќе сака мачки.Видеото до сега  е прегледано  скоро 6 милиони пати.
Црниот лабрадор потоа дошол   до  нејзината маса, се качил и почнал да си игра пред камерите.„Тука има куче. Што бара ку

Пронајдете не на следниве мрежи: