Го проучиле нивното потекло, а потоа следела голема трансформација

Три жени, припаднички на три различни националности трансформирани се да личат на своите далечни претци. Резултат на тоа се различни стилови кои ни покажуваат различност на културните убавини.Екипата на сајтот „Buzz Feed” прво го истражила потеклото на овие три дами. Едната води потекло од Мумбаи, Индија, другата води потекло од Британија и Ирска, додека третата Американка со потекло од Кина.
Кога три типични претставнички на културите од кои доаѓаат „паднале“ во рацете на стилисти и шминкери  настанала вистинска трансформација која и нив самите ги остави без здив.
Инаку девојките виделе колку нивниот изглед всушност е дефиниран од културното наследство.
Погледнете ги овие интересни трансформации.Екипата на сајтот „Buzz Feed” прво го истражила потеклото на овие три дами. Едната води потекло од Мумбаи, Индија, другата води по

Пронајдете не на следниве мрежи: