Го сликале со замислениот пријател, а кога ја виделе фотографијата останале без текст!

Ги змолил минувачите и туристите да го сликаат него и неговиот замислен пријател, но фотоапаратот дал свое „видување“ на работите. Погледнете го резултатот.Британски комичар побарал од неколку минувачи и туристи во Лондон да го сликаат заедно со неговиот замислен пријател „Мајк“ покрај Темза, со Биг Бен во позадина.
На своите збунети „жртви“ им дал полароид камера и се наместил, а кога фотографијата излегла од апаратот, замислениот пријател се „покажал“ на фотографијата, на општо изненадување на сите освен на Мон Бој.
Оваа шега била измислена за да се прослави емитувањето на серијалот Мон Бој, приказна за момче и неговиот замислен пријател, која треба да почне да се емитува во март на една британска телевизија.Британски комичар побарал од неколку минувачи и туристи во Лондон да го сликаат заедно со неговиот замислен пријател „Мајк“ покрај Темз

Пронајдете не на следниве мрежи: