Го спржила струја додека крадел бакар!

Е. А. (24) влегол во погонот за флотација и се обидел да украде бакар. Меѓутоа, најверојатно се фатил соголениот дел од кабелот.Е. А. (24), од Бор утрово загина кога се обидуваше да украде бакар од Рударско-топилничкиот басен Бор, бидејќи го спржила струја со јачина од 10.000 волти.
Тој влезе во погонот за флотација и пробал да украде бакар од еден од каблите, со кој се допремува струја до млиновите за дробење на руда. Струјата го удри и тој почина на лице место.Е. А. (24), од Бор утрово загина кога се обидуваше да украде бакар од Рударско-топилничкиот басен Бор, бидејќи го спржила струја со јачина од 10.00

Пронајдете не на следниве мрежи: