ГО СТОРИ НЕВОЗМОЖНОТО: Мигрант се спакувал во куфер!

Loading...

Човек од Еритреја е пронајден во воз, близу швајцарската граница со Италија, сокриен во куфер.Зачудувачки е фактот што овој емигрант е висок дури 183 сантиметри, а успеал да се „спакува“ во просечен куфер.
Еден од патниците пријавил дека слушнал звуци кои доаѓаат од куферот и кога ги известил безбедносните служби, во куферот беше пронајдено момчето од Еритреја.Зачудувачки е фактот што овој емигрант е висок дури 183 сантиметри, а успеал да се „спакува“ во просечен куфер.
Еден од патници

loading...