Го убила сопругот ПРВАТА БРАЧНА НОЌ додека воделе љубов, бидејќи ја нарекол…

Една 45-годишна Русинка, Светлана Фуминг Илвина го убила својот сопруг првата брачна ноќ.Имено, несреќниот човек, додека воделе љубов ја нарекол со името на поранешната сопруга Олга, после што невестата станала  отишла до кујна, земала нож, и му го забила неколку пати во градите.
Човекот веднаш починал, а Светлана е приведена во полиција, каде дала изјава дека не можела да се воздржи кога слушнала дека ја нарекол со името на поранешната сопруга и морала да го убие.
Парот се познавале само три месеци, а после тоа одлучиле да се венчаат.Имено, несреќниот човек, додека воделе љубов ја нарекол со името на поранешната сопруга Олга, после што невестата станала  отишла до кујна, зе

Пронајдете не на следниве мрежи: