Го уцениле да уплати ливче за да оди во тоалет и тоа му донесе богатство!

Loading...

Приказната која овие денови го освои интернетот гласи вака: Човек од Белград морал итно да оди во тоалет. Влегол во обложувалница, а таму му се случило нешто што ќе го памети цел живот.Списанието „Политикин забавник“ пишува за овој настан.
– Внатре не му дале да го користи тоалетот ако не уплати ливче. Момчето уплати ливче за 25 динари. Не ни гледал кои натпревари ги пишува, битно му било да уплати и да влезе во тоалет. Конечно завршил „работа“ и си продолжил среќен по патот.
После една недела го пронашол тикетот во џеб и го проверил, за секој случај. На крајот излегло дека тикетот е добитен, а неговите 25 динари му донеле 100.000 динари.Списанието „Политикин забавник“ пишува за овој настан.
– Внатре не му дале да го користи тоалетот ако не уплати ливче. Мо

loading...