Гога Секулиќ: „Бев во врска со познат бизнисмен“

Loading...

Гога Секулиќ помина низ тежок период од животот откако нејзиниот сопруг по неколку месеци брак почина, а по неколку години таа најде среќа со 14. години помладиот Урош со кој е во брак.Пејачката секогаш од јавноста криеше една врска, и тоа со светски познат бизнисмен и никогаш не одговори на шпекулациите и приказните за неа.
Таа во една емисија по долги години ја потврди врската:
– Бевме заедно пред многу години, многу е моќен, го познава целиот свет, изјавила Гога, но не го открила името.
Таа додава дека никогаш не и било важно колку пари има партнерот туку дека и е важна љубовта.Пејачката секогаш од јавноста криеше една врска, и тоа со светски познат бизнисмен и никогаш не одговори на шпекулациите и приказните за неа.

loading...