Гога Секулиќ е бремена?

Loading...

Пејачката Гога Секулиќ, која неодамна го погреба својот сопруг бизнисменот Игор Рамовиќ, наводно е бремена.Секулиќ моментално престојува на Хрватското приморје, каде се сокрила далеку од јавноста за во мир да го жали својот прерано починат сопруг, со кој беше во брак само два месеца.
Пејачката престојувала во хотелот Амбасадор, а извор за српските медиуми истакнал дека ја начекал на лежалка и го пренесува разговорот на Гога која го водела со своја пријателка, од кој заклучил дека Гога е во блажена состојба.
– Не рекла дека е бремена, но со пријателката зборувале во врска со името за бебето. Не знам за кое, но нејзината пријателка и предлагаше машки имиња, додека Гога постојано повторуваше: Миа, тоа е баш убаво име, така ќе се вика! не сум сигурна, но мислам дека зборуваа за името на нејзиното бебе, затоа што според нивниот разговор сфатив дека Гога е во блажена состојба, додава изворот.
Пејачката не сакаше ни да потврди ни да демантира за нејзината состојба.Секулиќ моментално престојува на Хрватското приморје, каде се сокрила далеку од јавноста за во мир да го жали својот прерано починат сопруг, со кој

loading...
Loading...