Гога Секулиќ на суд се соочи со поранешната свекрва!

Loading...

Пејачката Гога Секулиќ конечно на судот во Белград, се сретна со својата свекрва. Пејачката Гога Секулиќ конечно на судот во Белград, се сретна со својата свекрва. Поводот за тужбата бил промената на бравата во станот во кој пејачката живеела со покојниот Игор Рамовиќ, а која во нејзино отсуство ја променила нејзината свекрва.
Поради тоа што нема каде да живее, Гога Секулиќ тврди дека е принудена да спие кај нејзини пријатели, но додава дека тоа не е нејзин најголем проблем. Како што велат нејзините најблиски, таа не го бара станот на нејзиниот покоен сопруг, ниту пак планира да живее во него, туку само сака да и се врати клучот, за да може да си ги изнесе своите работи и гардеробата која таму и останала..
Повеќе на ТЗМ.МКПејачката Гога Секулиќ конечно на судот во Белград, се сретна со својата свекрва. Поводот за тужбата бил промената на

loading...
Loading...