Гол влегол во кафуле и се заканувал со вибратори

Loading...

Дејвид Шерат (51) без гаќи и ќеса полна вибратори влегол во кафуле и прашал „Има некој проблем?“Дејвид влегол во кафулето „Вајт Харт“ во Тунстал облечен само во маица, без панталони или долна облека. Тој носел торба полна со вибратори, остро ги погледнал гостите и вработените, и им рекол: – „Ако некој има проблем, нека излезе надвор“.
Тој се обидел да предизвика неколку гости, но бидејќи не успеал, тој отишол надвор каде што почнал гласно да им довикува на група тинејџери и тогаш шанкерот ја повикал полицијата.

Шерат оваа недела завршил пред судот поради неговиот упад, за кој тој признал дека бил испровоциран од „алкохол и многу амфетамини.“
„Мојот клиент не се сеќава дека влегол во бар и се обидел да започне караница, ниту умее да објасни од каде му била торбата полна со вибратори. Срам му е и ќе побара помош поради зависноста од штетни материи“ – изјави неговиот адвокат Хејл Киган. Дејвид влегол во кафулето „Вајт Харт“ во Тунстал облечен само во маица, без панталони или долна облека. Тој носел торба полна со вибрат

loading...
Loading...